Sparanghel cu sos de usturoi prăjit
Sparanghelul cu sos de usturoi prăjit ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 108 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 3. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Un amestec de sare, suc de lămâie, usturoi prăjit și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de blog.fatfreevegan.com. de la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este excelent. Încercați Sparanghel prăjit cu sos de usturoi-lămâie, Sparanghel Prăjit-Usturoi, și Sparanghel Prăjit-Usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați o jumătate de cap de usturoi prăjit, sucul de lămâie și apa și continuați să faceți piure.
Se adaugă sare după gust. Pregătiți sparanghelul rupând capetele dure (țineți doar o suliță în partea de jos și în mijloc și ar trebui să se rupă în locul potrivit). Aburiți-le ușor timp de 3 minute sau până când sunt de un verde aprins și abia încep să devină fragede.
Puneți-le într-un vas de servire și aruncați-le cu sosul de usturoi prăjit.
Serviți, încercând să nu luptați pentru ultima suliță de pe farfurie!