Sparanghel cu sos de muștar de arțar
Sparanghelul cu sos de muștar de arțar este un fără gluten și vegan garnitură. O porție conține 69 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, muștar dijon, sirop cu aromă de arțar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pulpe de pui cu muștar de arțar ușor cu ridichi prăjite și sparanghel, O tigaie de pui cu sos de muștar arțar, și Sparanghel cu sos de muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți capetele dure ale sulițelor de sparanghel. În tigaie de 12 inci sau cuptor olandez de 4 litri, încălziți 1 inch apă până la fierbere.
Se încălzește la fierbere; reduceți căldura la mediu. Acoperiți și gătiți 4 până la 5 minute sau până când sparanghelul este crocant-fraged; scurgere.
Într-un castron mic, amestecați siropul de arțar, muștarul și uleiul.
Stropiți peste sparanghel.