Sparanghel cu sos de muștar de arțar

Sparanghel cu sos de muștar de arțar
Sparanghelul cu sos de muștar de arțar este un fără gluten și vegan garnitură. O porție conține 69 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, muștar dijon, sirop cu aromă de arțar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pulpe de pui cu muștar de arțar ușor cu ridichi prăjite și sparanghel, O tigaie de pui cu sos de muștar arțar, și Sparanghel cu sos de muștar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scoateți capetele dure ale sulițelor de sparanghel. În tigaie de 12 inci sau cuptor olandez de 4 litri, încălziți 1 inch apă până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
TigaieTigaie
2
Adăugați sparanghel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
3
Se încălzește la fierbere; reduceți căldura la mediu. Acoperiți și gătiți 4 până la 5 minute sau până când sparanghelul este crocant-fraged; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
4
Într-un castron mic, amestecați siropul de arțar, muștarul și uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De ArțarSirop De Arțar
MuștarMuștar
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Stropiți peste sparanghel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții8
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista