Sparanghel cu piper negru, slănină și sos de brânză de capră
Sparanghelul cu piper negru, slănină și sos de brânză de capră ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 83 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți lapte, maioneză, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Brânză de capră zdrobită cu piper și gem de cireșe negre, Brânză de capră, piper negru și miere, și Trufe cu brânză de capră cu ciocolată și piper negru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 1 galon de apă și sare la fiert într-un cuptor olandez; adăugați sparanghel. Gatiti 2 minute sau pana cand se inmoaie crocant.
Scurgeți și clătiți cu apă rece. Se usucă cu prosoape de hârtie; rece.
Combinați brânza de capră, maioneza, sucul, piperul și slănina într-un castron mediu, amestecând cu un tel.
Adăugați lapte, câte 1 lingură, amestecând până se omogenizează.
Aranjați sparanghelul pe un platou; stropiți cu sos.