Sparanghel cu pansament picant-fumuriu
Sparanghelul cu pansament picant-fum este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 4 porții. Acest fel de mâncare are 145 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime per portie. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Un amestec de coajă de lămâie, capere, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 97 de persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 93%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare sunt Salată de linte de cartofi prăjiți și sparanghel cu sos picant de muștar-lămâie, Anghinare La Grătar Și Sos Picant De Scufundare Fumuriu, și Supă De Sparanghel Picant.
Instrucțiuni
Într-o oală mare cu apă la foc mediu, adăugați sulițele de sparanghel și aburiți până abia fragede, aproximativ 4 minute.
Se scurge și se lasă deoparte.
Puneți gălbenușurile de ou într-un castron mic și rupeți-le cu o furculiță până când nu rămân aglomerări.
Adăugați muștarul, sucul de lămâie, oțetul, boia afumată, sarea și piperul, după gust și bateți până se omogenizează.
Stropiți în uleiul de măsline, în timp ce bateți, pentru a face un pansament cremos. Aranjați sparanghelul pe farfurii de servire. Se toacă albusurile și se presară peste sparanghel împreună cu coaja de lămâie și caperele.
Stropiți cu pansamentul și acoperiți cu piper negru proaspăt măcinat, după gust.
Serviți cald, la temperatura camerei sau răcit.
Așezați ouăle într-un singur strat într-o cratiță mare. Acoperiți cu apă rece cu cel puțin 1 inch. Se aduce la foc mic la foc mic și se gătește 1 minut. Acoperiți cu un capac, opriți focul și lăsați ouăle să stea timp de 15 minute. Clătiți cu apă rece.