Sparanghel cu migdale

Sparanghel cu migdale
Sparanghelul cu migdale este un fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 1,15 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 91 calorii. Un amestec de migdale, ulei de măsline, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sparanghel Cu Migdale, Sparanghel prăjit cu migdale și Asiago, și Supă de sparanghel aproape crudă cu iaurt și migdale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, călește migdalele în 1 linguriță de ulei până se rumenesc ușor; scoateți și puneți deoparte. În aceeași tigaie, sotati sparanghelul în uleiul rămas timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
MigdaleMigdale
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați apa, zahărul, sarea și piperul; se aduce la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 3-4 minute sau până când sparanghelul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SparanghelSparanghel
ZahărZahăr
ApăApă
3
Scurgere.
4
Se presara cu suc de lamaie; top cu migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MigdaleMigdale

Echipamente

DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista