Sparanghel cu migdale
Sparanghelul cu migdale este un fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 1,15 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 91 calorii. Un amestec de migdale, ulei de măsline, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sparanghel Cu Migdale, Sparanghel prăjit cu migdale și Asiago, și Supă de sparanghel aproape crudă cu iaurt și migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, călește migdalele în 1 linguriță de ulei până se rumenesc ușor; scoateți și puneți deoparte. În aceeași tigaie, sotati sparanghelul în uleiul rămas timp de 1 minut.
Adăugați apa, zahărul, sarea și piperul; se aduce la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 3-4 minute sau până când sparanghelul este fraged.
Se presara cu suc de lamaie; top cu migdale.