Sparanghel cu ciuperci
Reteta Sparanghel cu ciuperci se poate face in aproximativ 15 minute . Această rețetă face 4 porții cu 120 de calorii , 7 g de proteine și 8 g de grăsimi fiecare. Pentru 1,55 USD per porție , această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Dacă aveți sparanghel, ghimbir măcinat, ciuperci și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această garnitură. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 55% . Acest scor este solid. Încercați Farro cu ciuperci și sparanghel , salată de afine și brânză de capră cu ciuperci și pui cu roșii și ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, prăjiți sparanghelul și ghimbirul în ulei timp de 2-3 minute sau până când sparanghelul este fraged.
Adăugați ciupercile, sare, zahăr și piper. Gatiti si amestecati inca 2-3 minute sau pana cand ciupercile sunt fragede.