Sparanghel Creveți Se Amestecă

Sparanghel Creveți Se Amestecă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați creveții cu sparanghel. O porție conține 361 calorii, 19g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.22 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați creveți, ulei vegetal, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Creveți Thailandezi prăjiți cu dovlecei, Pachet Congelator Pentru Creveți, și Rapid 10 Minute Creveți Teriyaki Se Amestecă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scoateți capătul rădăcinii fiecărei tulpini de sparanghel. Feliați sparanghelul în 2-in. bucăți pe părtinire, astfel încât punctele rezultate să răsune vârfurile conice ale sparanghelului. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
1
Se amestecă împreună zahărul, sosul de pește, sosul de soia, sosul "oyster" și 1/2 linguriță. ulei într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Încălziți o tigaie mare sau wok la foc mare și turnați 3 linguri. ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
3
Adăugați usturoiul și prăjiți, amestecând energic, până când usturoiul abia începe să se rumenească, 10 până la 15 secunde. Aruncați creveți și gătiți aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
4
Adăugați 1 lingură. sos de gătit, aruncați pentru a acoperi și gătiți, amestecând frecvent, până când creveții sunt aproape Opaci până la capăt, aproximativ 2 minute. Răsturnați creveții și condimentele într-un castron și lăsați-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Ștergeți tigaia curată și puneți-o la loc la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Se toarnă restul de 2 linguri. ulei și adăugați șalotă. Gătiti, amestecând energic, până când șalotele sunt ușor rumenite-30 până la 60 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
7
Adăugați sparanghel, aruncați și turnați amestecul de sos rămas. Gatiti sparanghelul pana aproape fraged, dar inca putin crocant, 3 pana la 5 minute in functie de grosimea lor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
8
Adăugați amestecul de creveți și aruncați pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
9
Scoate căldura. Se amestecă vinul de orez și piperul și se servește imediat, cu orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin De OrezVin De Orez
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
10
* Utilizați marca ușoară de trei crabi pentru gătit; găsiți pe piețele asiatice și în magazinele alimentare bine aprovizionate. Banhs preferă sosul vegetarian "oyster", făcut din ciuperci, decât sosul obișnuit de stridii, deoarece consideră că calitatea este mai consistentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De StridiiSos De Stridii
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Revista