Sparanghel Creveți Se Amestecă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați creveții cu sparanghel. O porție conține 361 calorii, 19g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.22 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați creveți, ulei vegetal, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Creveți Thailandezi prăjiți cu dovlecei, Pachet Congelator Pentru Creveți, și Rapid 10 Minute Creveți Teriyaki Se Amestecă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți capătul rădăcinii fiecărei tulpini de sparanghel. Feliați sparanghelul în 2-in. bucăți pe părtinire, astfel încât punctele rezultate să răsune vârfurile conice ale sparanghelului. Pune deoparte.
Se amestecă împreună zahărul, sosul de pește, sosul de soia, sosul "oyster" și 1/2 linguriță. ulei într-un castron mic.
Încălziți o tigaie mare sau wok la foc mare și turnați 3 linguri. ulei.
Adăugați usturoiul și prăjiți, amestecând energic, până când usturoiul abia începe să se rumenească, 10 până la 15 secunde. Aruncați creveți și gătiți aproximativ 30 de secunde.
Adăugați 1 lingură. sos de gătit, aruncați pentru a acoperi și gătiți, amestecând frecvent, până când creveții sunt aproape Opaci până la capăt, aproximativ 2 minute. Răsturnați creveții și condimentele într-un castron și lăsați-le deoparte.
Ștergeți tigaia curată și puneți-o la loc la foc mare.
Se toarnă restul de 2 linguri. ulei și adăugați șalotă. Gătiti, amestecând energic, până când șalotele sunt ușor rumenite-30 până la 60 de secunde.
Adăugați sparanghel, aruncați și turnați amestecul de sos rămas. Gatiti sparanghelul pana aproape fraged, dar inca putin crocant, 3 pana la 5 minute in functie de grosimea lor.
Adăugați amestecul de creveți și aruncați pentru a se încălzi.
Scoate căldura. Se amestecă vinul de orez și piperul și se servește imediat, cu orez.
* Utilizați marca ușoară de trei crabi pentru gătit; găsiți pe piețele asiatice și în magazinele alimentare bine aprovizionate. Banhs preferă sosul vegetarian "oyster", făcut din ciuperci, decât sosul obișnuit de stridii, deoarece consideră că calitatea este mai consistentă.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.