Sparanghel copt cu sos de unt Balsamic

Sparanghel copt cu sos de unt Balsamic
Sparanghelul copt cu sos de unt Balsamic este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 76 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Un amestec de sparanghel, sare și piper, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 31%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Sparanghel Prăjit Cu Sos Balsamic De Unt Brun, Sparanghel Balsamic La Cuptor, și Sparanghel Cu Unt Rumenit Balsamic.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Aranjați sparanghelul pe o foaie de copt. Se acoperă cu spray de gătit și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Spray De GătitSpray De Gătit
SparanghelSparanghel
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Coaceți sparanghelul 12 minute în cuptorul preîncălzit sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Topiți untul într-o cratiță la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Se ia de pe foc și se amestecă sosul de soia și oțetul balsamic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet BalsamicOțet Balsamic
Sos De SoiaSos De Soia
6
Se toarnă peste sparanghelul copt pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista