Sparanghelul Chipotle murat ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi servește 12 și costă $3.83 pe portie. O porție conține 129 calorii, 8g de proteine, și 1g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, morcovi tăiați pentru copii, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Filet de porc cu sos chipotle și ceapă roșie murată, Supă de fasole neagră Chipotle cu ceapă murată de var, și Burgeri poblano picante cu ceapă roșie murată și cremă Chipotle.
Instrucțiuni
1
Într - o tigaie de 3 până la 4 litri la foc mare, aduceți la fierbere 7 1/4 căni de apă, oțet distilat, oțet de vin, sare și condiment de murat. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți, amestecând ocazional, timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Alb Distilat
Oțet De Vin
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Urmați pașii de la 1 la 4 din instrucțiunile de conservare, folosind borcane de șase litri.
3
Scoateți și aruncați capetele dure din sparanghel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
4
Într - o tigaie de 8 până la 10 litri la foc mare, aduceți 4 litri de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați jumătate de sparanghel și gătiți până când este fraged-crocant pentru a mușca, aproximativ 2 minute. Cu o lingură cu fante, transferați într-un castron mare cu apă cu gheață. Repetați pentru a găti sparanghelul rămas și transferați-l în apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați jumătate de morcovi în tigaie și gătiți până când este fraged-crocant pentru a mușca, aproximativ 3 minute; transferați în apă cu gheață. Repetați pentru a găti morcovii rămași și transferați în apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Grăsime De Porc înapoi
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Scurgeți legumele. Tăiați sparanghelul la sulițe de 6 inci, rezervând capete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
8
Așezați 2 căței de usturoi și 1 chile în fiecare borcan. În cinci borcane, împachetați în mod egal sulițe de sparanghel și aproximativ 3/4 din morcovi pe verticală, fără a forța. Împachetați garniturile de sparanghel și morcovii rămași în borcanul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Grăsime De Porc înapoi
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
9
Urmați pașii de la 5 la 11 din instrucțiunile de conservare, lăsând 1/2 inch de spațiu pentru cap atunci când turnați amestec de oțet fierbinte peste legume în fiecare borcan. Aduceți apa în conservă la 180-185 și procesați timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)