Sparanghel Chipotle Murat
Sparanghelul Chipotle murat ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi servește 12 și costă $3.83 pe portie. O porție conține 129 calorii, 8g de proteine, și 1g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, morcovi tăiați pentru copii, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Filet de porc cu sos chipotle și ceapă roșie murată, Supă de fasole neagră Chipotle cu ceapă murată de var, și Burgeri poblano picante cu ceapă roșie murată și cremă Chipotle.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 3 până la 4 litri la foc mare, aduceți la fierbere 7 1/4 căni de apă, oțet distilat, oțet de vin, sare și condiment de murat. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți, amestecând ocazional, timp de 15 minute.
Urmați pașii de la 1 la 4 din instrucțiunile de conservare, folosind borcane de șase litri.
Scoateți și aruncați capetele dure din sparanghel.
Într - o tigaie de 8 până la 10 litri la foc mare, aduceți 4 litri de apă la fierbere.
Adăugați jumătate de sparanghel și gătiți până când este fraged-crocant pentru a mușca, aproximativ 2 minute. Cu o lingură cu fante, transferați într-un castron mare cu apă cu gheață. Repetați pentru a găti sparanghelul rămas și transferați-l în apă cu gheață.
Adăugați jumătate de morcovi în tigaie și gătiți până când este fraged-crocant pentru a mușca, aproximativ 3 minute; transferați în apă cu gheață. Repetați pentru a găti morcovii rămași și transferați în apă cu gheață.
Scurgeți legumele. Tăiați sparanghelul la sulițe de 6 inci, rezervând capete.
Așezați 2 căței de usturoi și 1 chile în fiecare borcan. În cinci borcane, împachetați în mod egal sulițe de sparanghel și aproximativ 3/4 din morcovi pe verticală, fără a forța. Împachetați garniturile de sparanghel și morcovii rămași în borcanul rămas.
Urmați pașii de la 5 la 11 din instrucțiunile de conservare, lăsând 1/2 inch de spațiu pentru cap atunci când turnați amestec de oțet fierbinte peste legume în fiecare borcan. Aduceți apa în conservă la 180-185 și procesați timp de 30 de minute.