Sparanghel-Cartofi Brunch Coace

Sparanghel-Cartofi Brunch Coace
Sparanghel-cartofi Brunch coace ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 242 calorii, 17g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână tăieturi de sparanghel, ceapă verde, șuncă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Cartofi Sparanghel Coace, Ou Brunch Coace, și Brunch Ou Coace pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați generos vasul de copt de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit. În tigaie de 8 inci, topiți untul la foc mediu. Gatiti ceapa in unt 2-3 minute, amestecand ocazional, pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
UntUnt
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, amestecați ouăle și laptele până se amestecă. Se amestecă ceapa gătită, cartofii, șunca și sparanghelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
CartofiCartofi
CeapăCeapă
OuăOuă
LapteLapte
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se toarnă în vasul de copt. Se acoperă cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Coaceți 30 până la 35 de minute sau până când este setat. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
OcaziiCrăciun
Revista