Sparanghel Bătut Cu Bere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați sparanghelul bătut cu bere. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 541 calorii, 6g de proteine, și 43G de grăsime pe porție. Pentru $2.4 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de maioneză, lager, cum ar fi harpă, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Sparanghel Bătut Cu Bere, Sparanghel Bătut Cu Bere, și Sparanghel Bătut Cu Bere.
Instrucțiuni
Amestecați maioneza, sucul de lămâie, coaja și piperul într-un castron mic. Se răcește, acoperit, până când este gata de utilizare.
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 200 F.
Bateți împreună făina, sarea, coaja și piperul într-un castron până se combină, apoi adăugați bere, amestecând până se omogenizează.
Încălziți uleiul de 3 inci într - o cratiță grea de 3 până la 4 litri la foc moderat, până când înregistrează 375 F pe termometru.
Scufundați sulițele de sparanghel în aluat pentru a acoperi. Lucrând în loturi de 10, trageți câte 1 pe rând ușor împotriva jantei pentru a îndepărta excesul de aluat, apoi transferați în ulei și prăjiți, amestecând ușor pentru a împiedica sparanghelul să se lipească, până devine auriu, 2 până la 3 minute.
Transferați ca prăjit cu o lingură cu fante pe o foaie de copt căptușită cu un prosop de hârtie și păstrați-o caldă la cuptor. Returnați uleiul la 375 euro F între loturi.
Se servește cu sos de lămâie.
Sparanghelul poate fi păstrat cald în cuptor până la 30 de minute.