Sparanghel Bătut Cu Bere

Sparanghel Bătut Cu Bere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați sparanghelul bătut cu bere. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 541 calorii, 6g de proteine, și 43G de grăsime pe porție. Pentru $2.4 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de maioneză, lager, cum ar fi harpă, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Sparanghel Bătut Cu Bere, Sparanghel Bătut Cu Bere, și Sparanghel Bătut Cu Bere.

Instrucțiuni

1
Amestecați maioneza, sucul de lămâie, coaja și piperul într-un castron mic. Se răcește, acoperit, până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MaionezăMaioneză
PiperPiper
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 200 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Bateți împreună făina, sarea, coaja și piperul într-un castron până se combină, apoi adăugați bere, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
BereBere
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Încălziți uleiul de 3 inci într - o cratiță grea de 3 până la 4 litri la foc moderat, până când înregistrează 375 F pe termometru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Scufundați sulițele de sparanghel în aluat pentru a acoperi. Lucrând în loturi de 10, trageți câte 1 pe rând ușor împotriva jantei pentru a îndepărta excesul de aluat, apoi transferați în ulei și prăjiți, amestecând ușor pentru a împiedica sparanghelul să se lipească, până devine auriu, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
Ulei De GătitUlei De Gătit
5
Transferați ca prăjit cu o lingură cu fante pe o foaie de copt căptușită cu un prosop de hârtie și păstrați-o caldă la cuptor. Returnați uleiul la 375 euro F între loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
6
Se servește cu sos de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
LămâieLămâie
1
Sparanghelul poate fi păstrat cald în cuptor până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista