Spanakopita (Plăcintă Cu Spanac Grecesc)

Spanakopita (Plăcintă Cu Spanac Grecesc)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Spanakopita (plăcintă cu spanac grecesc). Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 616 calorii, 25g de proteine, și 26g de grăsime per portie. Această rețetă servește 12. Pentru $2.91 pe portie, această rețetă acoperă 45% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, orez, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până orez alb ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Orez La Cuptor ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este super. Încercați Spanakopita (Plăcintă Cu Spanac Grecesc), Spanakopita (Plăcintă Cu Spanac Grecesc), și Spanakopita (Plăcintă Cu Spanac Grecesc) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un robot de bucătărie, pulsați făina și sarea până când sunt combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Adăugați scurtarea și pulsul până când amestecul seamănă cu făina de porumb amestecată cu bucăți de mazăre, de aproximativ 10 ori. În timp ce motorul funcționează, stropiți în apă până se formează un aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Formați aluatul într-un disc, înfășurați-l în folie de plastic și refrigerați până se răcește bine, cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
4
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Ungeți o tigaie de 9 x 13 inci. Împărțiți aluatul în jumătate; apăsați jumătate din aluat în sus și în jurul interiorului tigaiei. Puneți aluatul rămas deoparte acoperit cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
6
Tapetați tigaia cu folie și umpleți cu fasole uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Coaceți aluatul timp de 20 de minute și îndepărtați fasolea și folia. Continuați să coaceți crusta până se rumenesc, încă aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
8
Lăsați tigaia să se răcească pe un suport.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
1
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând, până se rumenesc ușor, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați orezul și gătiți, amestecând ocazional, timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
4
Adăugați spanacul, încetul cu încetul (adăugând mai mult pe măsură ce lotul anterior se ofilește) și gătiți, amestecând, până se ofilesc complet. Condimentează cu sarea și piperul și amestecă pătrunjelul, mărarul și căpșunile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
5
Scurgeți amestecul de spanac într-o strecurătoare în chiuvetă și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
6
Odată ce spanacul este rece, amestecați feta și întindeți amestecul în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
7
Rulați aluatul rămas pe o suprafață bine făinată, într-un dreptunghi suficient de mare pentru a acoperi tigaia. Acoperiți spanacul cu aluatul și prindeți-l în jurul părților pentru a sigila. Punctați partea superioară a plăcintei în centru, periați suprafața aluatului cu spălarea ouălor și coaceți până se rumenesc, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Scoateți plăcinta din cuptor, lăsați-o să se răcească, tăiați-o în pătrate și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate70
Revista