Spanac și Ravioli trei brânză cu sos Sugo ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 24 și costă $1.44 pe portie. O porție conține 132 calorii, 7g de proteine, și 10g de grăsime. Funcționează bine ca o farfurie la prețuri rezonabile. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți sare și piper kosher, spanac pentru copii, parmezan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ravioli de spanac și brânză în sos de usturoi și unt de salvie, Ravioli De Spanac Și Brânză De Casă, și Ravioli Cu Brânză De Spanac Și Caju pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Faceți aluatul de paste conform instrucțiunilor din rețeta principală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Paste
1
Combinați toate ingredientele într-un bol de amestecare, amestecând pentru a încorpora.
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
2
Pentru a face sosul: înveliți o tigaie largă cu ulei de măsline și puneți-o la foc mediu. Când uleiul devine neclar, adăugați ceapa, usturoiul și hamsiile; gătiți și amestecați timp de 5 minute până când este parfumat și moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3
Adăugați măslinele, caperele și busuiocul sfâșiat de mână. Adăugați cu grijă roșiile (nimic nu stropește ca roșiile), gătiți și amestecați la foc mic, până când lichidul este fiert și sosul este gros, aproximativ 20 de minute. Condimentează cu sare și piper.