Spanacul și lasagna de vită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 250 calorii, 18g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, brânză mozzarella parțial degresată, sos de spaghete și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline extra virgin ai putea urma acest curs principal cu Peach Crisp: crocant sănătos pentru micul dejun ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, care este solid. Rețete similare includ Lasagna de vită și spanac, Lasagna De Vită, Rucola Și Spanac, și Lasagna de vită, spanac și Rucola.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Încălziți o oală mare la foc mediu. Gatiti si amestecati carnea de vita macinata in oala fierbinte cu usturoi, oregano si busuioc pana cand carnea de vita este complet rumenita, 5-10 minute. Se amestecă sosul de spaghete și spanacul în amestecul de carne de vită măcinată; se fierbe până se încălzește, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Paste
(recomandat: Catalina)
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Usturoi Goya®
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Se amestecă brânza ricotta, 8 uncii brânză mozzarella, pătrunjel, parmezan, sare și piper negru împreună într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Întindeți o cantitate mică de sos în fundul unei tigaie de 9x13 inci. Aranjați tăiței de lasagna într-un singur strat peste sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De Lasagna
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Întindeți un alt strat de sos deasupra și aranjați un alt strat de tăiței de lasagna peste sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De Lasagna
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
6
Întindeți 1/2 sosul rămas și 1/2 amestecul de brânză deasupra. Repetați straturile, terminând cu sos. Acoperiți tigaia cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, Opțional
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 55 de minute, îndepărtați folia de aluminiu, presărați lasagna cu 1/2 cană de brânză mozzarella și coaceți până când tăiței sunt gătite și sosul clocotește, aproximativ 15 minute. Se răcește timp de 10 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat