Spanac Sotat Cu Usturoi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați spanacul sotat cu usturoi. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 91 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,52 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați frunze de spanac pentru copii, sare kosher, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Spanac Sotat Cu Usturoi, Pui la grătar cu spanac sotat și usturoi, și Bărbați Adevărați Gătesc: Spanac De Usturoi Saut.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Clătiți bine spanacul în apă rece pentru a vă asigura că este foarte curat. Rotiți-l uscat într-un filator de salată, lăsând doar puțină apă agățată de frunze.
Într-o oală foarte mare sau cuptor olandez, încălziți uleiul de măsline și sotati usturoiul la foc mediu timp de aproximativ 1 minut, dar nu până nu se rumeneste.
Adăugați tot spanacul, sarea și piperul în oală, aruncați-l cu usturoiul și uleiul, acoperiți oala și gătiți-l timp de 2 minute. Descoperiți oala, dați focul la foc mare și gătiți spanacul încă un minut, amestecând cu o lingură de lemn, până când tot spanacul este ofilit. Folosind o lingură cu fante, ridicați spanacul într-un castron de servire și acoperiți cu untul, o stoarcere de lămâie și o stropire de sare de mare sau kosher.