Spanac Phyllo Triunghiuri
Spanacul Phyllo triunghiuri ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. O porție conține 213 calorii, 3G de proteine, și 17g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți brânză feta redusă, piper, nucșoară măcinată și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Spanac Phyllo Triunghiuri, Triunghiuri de spanac, Feta și roșii uscate la soare, și Spanac, Feta & Sundried Tomate Phyllo Triunghiuri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind un filtru de cafea setat peste un bol, scurgeți ricotta. Aruncați lichidul și puneți ricotta deoparte.
Într-o tigaie de 2 litri la foc mediu, topiți untul.
Adăugați pătrunjel, spanac cremă, piper și nucșoară și gătiți timp de 5 minute.
Adăugați ouzo și fierbeți încă 5 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă brânzeturile ricotta și feta și pepperoncini.
Se lasă să se răcească și apoi se dă la frigider timp de 20 de minute sau mai mult.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Între timp, întindeți aluatul phyllo și, pornind de la partea lungă, tăiați foile în benzi late de 2 inci. Acoperiți cu un prosop de hârtie și un prosop de bucătărie ușor umezit. Luați 3 benzi și periați ușor foaia superioară cu ulei de măsline. Sus cu 1 linguriță de umplutură, plasată la 1/2 inch deasupra colțului inferior. Îndoiți într-o formă de triunghi și repetați ca și cum ați plia într-un steag. Repet. Aranjați triunghiurile cu cusătura în jos pe o foaie de prăjituri căptușită cu hârtie pergament. Ungeți ușor triunghiurile cu ulei de măsline și coaceți timp de 20 de minute sau până se rumenesc. Se răcește ușor și se transferă într-un platou de servire. Congelați resturile de aluat phyllo pentru alte utilizări.