Spanac ofilit cu unt de nucșoară
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați spanacul ofilit cu unt de nucșoară. Această rețetă servește 8. Pentru $9.08 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 146 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână spanac cu frunze plate, nucșoară, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este super. Rețete similare includ Saut Snapper pe spanac ofilit cu unt Zinfandel fiert, Cannelloni de spanac și nucșoară, și Spanac piperat cu cremă de nucșoară.
Instrucțiuni
Aduceți 1 cană de apă la fiert într-o oală mare largă la foc mare, apoi gătiți spanacul, aruncând cu clești, până se ofilesc complet, aproximativ 5 minute.
Scurgeți într-o strecurătoare, apăsând cu spatele unei linguri pentru a extrage cât mai mult lichid posibil.
Încălziți untul în aceeași oală la foc mediu până când spuma dispare, apoi amestecați nucșoară, 1/2 linguriță sare, 1/4 linguriță piper și spanac. Gatiti, aruncand cu clesti, pana cand se incalzeste.
Spanacul poate fi spălat și uscat cu 1 zi înainte și răcit, învelit în prosoape de hârtie, într-o pungă sigilată.
Vezi analiza completă a datelor nutriționale a acestei rețete "