Spanac la grătar și Filet de vită umplut cu ciuperci
Spanacul la grătar și muschiul de vită umplut cu ciuperci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 151 calorii, 9g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și דל פחמימות, dieta. Dacă aveți la îndemână filet de vită, șalotă, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Filet De Vită Umplut Cu Ciuperci, Filet De Vită Umplut Cu Spanac, și Mușchi de vită umplut cu languste, slănină și ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face umplutura: topiți untul într-o tigaie de 12 inci la foc mediu-mare până când spumarea dispare.
Adăugați șalotă și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați ciupercile și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc bine, aproximativ 7 minute. Se amestecă usturoiul și ardeiul roșu zdrobit și se gătește până se parfumează, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați spanacul și gătiți până se încălzește, aproximativ 2 minute.
Se ia de pe foc și se condimentează cu sare și piper după gust.
Lay butterflied filet deschis plat. Condimentează generos cu sare și piper.
Întindeți umplutura peste filet, lăsând aproximativ 1/2 margine de inch fără umplutură.
Rulați strâns într-un cilindru și legați-l cu sfoară de măcelar la intervale de 1 inch. Condimentați generos în afara cărnii de vită cu sare și piper.
Lăsați să se odihnească 45 de minute în timp ce pregătiți grătarul.
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, turnați și aranjați cărbunii pe o parte a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit la loc, acoperiți grătarul și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul.
Așezați filetul pe partea rece a grătarului, acoperiți și gătiți până când un termometru de citire instantanee citește 120 de grade F. C. Când este introdus în cea mai groasă parte a cărnii de vită.
Transferați carnea de vită pe partea fierbinte a grătarului și gătiți până se rumenesc bine, 2-3 minute pe fiecare parte.
Transferați pe o tăietură și lăsați să se odihnească timp de 15 minute.
Îndepărtați sfoara și tăiați-o în felii de 1 inch și serviți.