Spanac la cuptor cu pesmet de usturoi

Spanac la cuptor cu pesmet de usturoi
Spanacul copt cu pesmet de usturoi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 64 de cenți pe porție. O porție conține 180 de calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de pesmet, ulei de măsline extravirgin, fulgi de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este grozav. Încercați Stridii coapte cu pesmet și usturoi (Ostriche All ' Italia, Spaghete cu firimituri de usturoi prăjite, spanac și ou, și Escarole cu usturoi și pesmet pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 204°.aruncați spanacul într-un castron sau oală foarte mare cu 3 linguri de ulei de măsline până când frunzele sunt ușor acoperite. Aruncați din nou cu 1/8 linguriță de sare, un vârf de piper negru și fulgi de ardei roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Piper NegruPiper Negru
Ulei De MăslineUlei De Măsline
SpanacSpanac
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Amestecați firimiturile de pâine cu usturoiul și restul de 1 lingură de ulei de măsline într-un castron mic. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PesmetPesmet
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Împachetați spanacul într-un vas de copt de 2 litri cât mai bine posibil; se va Movila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Presărați deasupra pesmet pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
5
Coaceți până când spanacul umple caserola cu aproximativ jumătate, este foarte fraged, iar firimiturile sunt maronii aurii, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Se servește fierbinte.
7
articol var
8
Type_27_data = {};
9
articol
10
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate61
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista