Spanac la cuptor cu pesmet de usturoi
Spanacul copt cu pesmet de usturoi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 64 de cenți pe porție. O porție conține 180 de calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de pesmet, ulei de măsline extravirgin, fulgi de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este grozav. Încercați Stridii coapte cu pesmet și usturoi (Ostriche All ' Italia, Spaghete cu firimituri de usturoi prăjite, spanac și ou, și Escarole cu usturoi și pesmet pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°.aruncați spanacul într-un castron sau oală foarte mare cu 3 linguri de ulei de măsline până când frunzele sunt ușor acoperite. Aruncați din nou cu 1/8 linguriță de sare, un vârf de piper negru și fulgi de ardei roșu.
Amestecați firimiturile de pâine cu usturoiul și restul de 1 lingură de ulei de măsline într-un castron mic. Condimentează cu sare și piper după gust.
Împachetați spanacul într-un vas de copt de 2 litri cât mai bine posibil; se va Movila.
Presărați deasupra pesmet pregătit.
Coaceți până când spanacul umple caserola cu aproximativ jumătate, este foarte fraged, iar firimiturile sunt maronii aurii, aproximativ 30 de minute.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;