Spanac Enchiladas Verde
Spanacul Enchiladas Verde ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,54 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 346 calorii, 14g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Un amestec de tortilla de porumb, smântână, spanac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Verde Enchiladas, Enchiladas Verde, și Enchiladas Verde.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-un castron mic, amestecați împreună jumătate din smântână și salsa verde.
Răspândiți suficient pentru a acoperi fundul într-un vas de copt de 9x13 inch. Pe fiecare tortilla, întindeți o cantitate mică de salsa și smântână în centru.
Puneți o mână mică de spanac peste asta și presărați cu brânză Monterey Jack.
Rulați-l, fixați-l cu o scobitoare și puneți-l în vasul de copt. Când toate tortilele sunt în tigaie, turnați salsa rămasă deasupra și presărați cu brânza rămasă.
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute în cuptorul preîncălzit, până când enchiladele se rumenesc și se încălzesc.