Spanac De Usturoi-Var
Spanacul de usturoi-var ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 servește 6 și costă 61 de cenți pe porție. O porție conține 57 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ulei de măsline, spanac, coajă de tei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este super. Încercați Supă de fasole albă și usturoi cu spanac și Prosciutto crocant și rozmarin-toasturi de usturoi, Usturoi prăjit spanac și Anghinare Dip cu chipsuri de Pita de usturoi, și Salată De Spanac Cu Lămâie Portocalie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez mare, încălziți uleiul la foc mediu-mare până la cald.
Adăugați usturoiul și gătiți până se rumenesc, aproximativ 2 minute.
Adăugați spanacul și gătiți, amestecând constant până se ofilesc, aproximativ 4 minute. Se amestecă coaja de var, sarea și piperul.