Spanac Cu Cremă De Lapte De Migdale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați spanacul cu cremă de lapte de migdale. Această rețetă face 30 de porții cu 41 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână făină, șalotă, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Spanac sănătos cu cremă: mai puțină smântână, mai mult spanac, la fel de bun, Cremă de migdale cu lapte de migdale (Biancomangiare), și Spanac Cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Într-o cratiță mare, încălziți 1 inch de apă.
Adăugați spanacul cu mâna; lăsați fiecare mână să se ofilească înainte de a adăuga mai mult. Când spanacul este ofilit, scurgeți-l, apăsând cât mai multă apă posibil. Ștergeți oala.
Topiți 2 linguri de unt în oală.
Adăugați șalotele; gatiti la foc moderat pana se inmoaie. Se amestecă făina și se gătește 1 minut.
Adăugați laptele de migdale și fierbeți până când este foarte gros, amestecând ocazional, 5 minute. Se amestecă brânza și spanacul. Se condimentează cu sare și piper. Lingură într-un vas de copt.
Într-un castron mic, topiți restul de 2 linguri de unt. Se amestecă panko și migdalele și se presară peste spanacul crem.
Se coace 15 minute, până devin aurii.