Spanac Cu Cremă De Lapte De Migdale

Spanac Cu Cremă De Lapte De Migdale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați spanacul cu cremă de lapte de migdale. Această rețetă face 30 de porții cu 41 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână făină, șalotă, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Spanac sănătos cu cremă: mai puțină smântână, mai mult spanac, la fel de bun, Cremă de migdale cu lapte de migdale (Biancomangiare), și Spanac Cremă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-o cratiță mare, încălziți 1 inch de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați spanacul cu mâna; lăsați fiecare mână să se ofilească înainte de a adăuga mai mult. Când spanacul este ofilit, scurgeți-l, apăsând cât mai multă apă posibil. Ștergeți oala.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Topiți 2 linguri de unt în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Adăugați șalotele; gatiti la foc moderat pana se inmoaie. Se amestecă făina și se gătește 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
6
Adăugați laptele de migdale și fierbeți până când este foarte gros, amestecând ocazional, 5 minute. Se amestecă brânza și spanacul. Se condimentează cu sare și piper. Lingură într-un vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Lapte De MigdaleLapte De Migdale
SpanacSpanac
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BatetiBateti
7
Într-un castron mic, topiți restul de 2 linguri de unt. Se amestecă panko și migdalele și se presară peste spanacul crem.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
SpanacSpanac
UntUnt
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Se coace 15 minute, până devin aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Servește.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții30
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista