Vrăjitoare Bogată

Vrăjitoare Bogată
Vrăjitoarea bogată este o fără gluten farfurie. Această rețetă servește 10. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 460 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de lapte, topping rece biciuit, chipsuri de ciocolată semi-dulci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta va fi un hit la dvs Halloween eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 6 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Rye Witch, Mătură de vrăjitoare, și Witch " Tort pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bate De Umplere
2
Se amestecă și lapte în castron mediu cu mixer electric la viteză mică doar până la amestec. Bateți la viteză mare 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Adăugați topping biciuit; bateți la viteză mică 30 de secunde sau până când se amestecă bine. Se amestecă ușor în miez
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
4
Amestec și chipsuri de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)
5
Congelați 6 ore sau peste noapte până când este ferm.
6
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 10 până la 15 minute înainte de servire. Pentru a servi, scoateți desertul congelat pe fiecare dintre cele 12 farfurii de desert cu o lingură de înghețată; acoperiți fiecare cu con de ciocolată pentru pălăria vrăjitoarei. Decorați cu bomboane după cum doriți pentru a crea fețele vrăjitoarelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
Echipamente pe care le vei folosi
3 Cani Fiecare Serbet De Zmeura, Portocala Si Lime3 Cani Fiecare Serbet De Zmeura, Portocala Si Lime
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 10 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiHalloween
Revista