Spanac Cremă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați spanacul cremă. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 189 calorii, 6g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, făină, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Spanac sănătos cu cremă: mai puțină smântână, mai mult spanac, la fel de bun, Spanac Cremă, și Spanac Cremă.
Instrucțiuni
Gatiti spanacul in 2 loturi in 1 inch de apa sarata clocotita intr-o oala de 8 litri, amestecand continuu, pana se ofileste, 1 pana la 2 minute.
Se scurge într-o strecurătoare și se clătește sub apă curentă rece până se răcește. Strângeți pumni mici de spanac pentru a îndepărta cât mai multă umiditate posibil, apoi tocați grosier.
Încălziți laptele și smântâna într-o cratiță mică la foc moderat, amestecând, până se încălzește. Între timp, gătiți ceapa în unt într-o cratiță grea de 3 litri la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Bateți în făină și gătiți roux, amestecând, 3 minute.
Adăugați amestecul de lapte cald într-un flux rapid, șoptind constant pentru a preveni cocoloașele și fierbeți, șoptind, până se îngroașă, 3 până la 4 minute. Se amestecă nucșoara, spanacul și sarea și piperul după gust și se gătește, amestecând, până se încălzește.
Spanacul cremă poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit complet, descoperit, apoi răcit, acoperit. Reîncălziți la foc moderat până la cald.