Spanac Cremă
Nevoie de un garnitură fără gluten și primară? Spanacul Creamed ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 8. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 187 calorii, 7g de proteine, și 16g de grăsime. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați spanacul, smântâna grea, sarea și piperul kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Spanac sănătos cu cremă: mai puțină cremă, mai mult spanac, la fel de bun, Spanac Cremă, și Spanac Cremă.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Spălați spanacul în mai multe schimbări de apă pentru a scăpa de orice granulație.
Scurgeți spanacul, dar păstrați o parte din apă agățată de frunze.
Încălziți untul și uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare și adăugați spanacul și usturoiul. Gătiti, întorcându-vă frecvent, până când spanacul s-a ofilit uniform.
Scoateți usturoiul și puneți spanacul într-un colizor și lăsați-l să se scurgă bine. Apăsați cât mai mult lichid din frunze și tocați-le grosolan.
Încălziți din nou tigaia la foc mediu-mare și adăugați smântâna și nucșoara; gătiți până se reduce puțin, aproximativ 5 minute.
Se adaugă spanacul și parmezanul și se condimentează cu sare și piper. Gatiti pana cand spanacul este fierbinte, inca 5 minute.