Spanac cremos și ciuperci Alfredo
Spanacul cremos și ciuperca Alfredo este un fără gluten, primar și דל פחמימות, felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 369 calorii, 16g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sosul alfredo, nucșoară măcinată, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 19 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Spanac De Ciuperci Alfredo, Sos Cremos Alfredo De Ciuperci, și Ciuperci cremoase alfredo {vegan + fără lactate}.
Instrucțiuni
Gătiți găluște conform instrucțiunilor pachetului, omițând sare și grăsime.
Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Ciuperci Saut 2 minute sau până la moale.
Adăugați usturoi; saut 1 minut. Reduceți căldura la minim; amestecați sosul Alfredo și următoarele 3 ingrediente. Se amestecă spanacul. Gatiti 3 minute sau pana cand se incalzeste bine si spanacul se ofileste.
Într-un castron mare, combinați găluștele și sosul.
Se presară brânză și piper negru; aruncă bine.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto