Spanac Cremos Delicios
Spanacul cremos delicios ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 3,2 USD pe porție. O porție conține 347 calorii, 12g de proteine, și 26g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți brânză romano, lapte, nucșoară măcinată și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 76%. Încercați Sănătos și delicios: baie de spanac și anghinare, O oală paste delicioase cu sos cremos Rosee, și Supă delicioasă de linte cremoasă și castane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Setați suportul cuptorului la aproximativ 6 inci de sursa de căldură și preîncălziți broilerul cuptorului.
Aduceți aproximativ 1 inch de apă ușor sărată la fiert într-o tigaie; gătiți spanacul în 2 loturi până se ofilesc, 1 până la 2 minute.
Scurgeți și clătiți spanacul sub apă rece până se răcește; strângeți mâini mici pentru a îndepărta umezeala și tocați grosolan.
Încălziți laptele și smântâna grea într-o cratiță la foc mediu, amestecând ocazional, până la cald.
Între timp, topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu-mic; gătiți și amestecați șalotele până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă făina și se gătește aproximativ 3 minute; adăugați lapte cald și amestec de smântână, amestecând constant. Se fierbe și se amestecă până se îngroașă, încă 3 până la 4 minute. Se amestecă spanacul și nucșoara; condimentează cu sare și piper negru.
Transferați amestecul de spanac într-un vas de copt.
Se presară cu brânză Romano și pesmet.
Se fierbe în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, aproximativ 5 minute.