Spanac, ceapă și Frittata Elvețiană

Spanac, ceapă și Frittata Elvețiană
Spanacul, ceapa și Frittata Elvețiană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 87 de cenți pe porție. O porție conține 173 calorii, 12g de proteine, și 11g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de frunze de spanac pentru copii, ouă, brânză elvețiană și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 32 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Frittata de ciuperci caramelizate la cuptor, ceapă, spanac și brânză elvețiană, Frittata elvețiană și ceapă, și Frittata de spanac cu slănină canadiană și brânză elvețiană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Încălziți o tigaie rezistentă la cuptor de 10 inci la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați ulei; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
4
Adauga ceapa; saut 10 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Adăugați spanac; gatiti 2 minute, amestecand doar pana cand spanacul se ofileste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
6
Combinați ouăle, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
7
Se toarnă amestecul de ouă peste legume în tigaie; gatiti pana cand marginile incep sa se fixeze, aproximativ 2 minute. Ridicați ușor marginea amestecului de ouă, înclinând tigaia pentru a permite amestecului de ouă nefierte să intre în contact cu tigaia. Gatiti 2 minute sau pana cand amestecul de oua este aproape setat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
9
Coaceți la 400 timp de 8 minute sau până când centrul este setat.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Transferați imediat frittata într-un platou de servire; tăiat în 6 pene.
DificultateMediu
Gata În32 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista