Spanac, ceapă și Frittata Elvețiană

Spanacul, ceapa și Frittata Elvețiană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 87 de cenți pe porție. O porție conține 173 calorii, 12g de proteine, și 11g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de frunze de spanac pentru copii, ouă, brânză elvețiană și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 32 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Frittata de ciuperci caramelizate la cuptor, ceapă, spanac și brânză elvețiană, Frittata elvețiană și ceapă, și Frittata de spanac cu slănină canadiană și brânză elvețiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Încălziți o tigaie rezistentă la cuptor de 10 inci la foc mediu.
Adăugați ulei; rotiți pentru a acoperi.
Adauga ceapa; saut 10 minute sau pana cand se inmoaie.
Adăugați spanac; gatiti 2 minute, amestecand doar pana cand spanacul se ofileste.
Combinați ouăle, sarea și piperul.
Se toarnă amestecul de ouă peste legume în tigaie; gatiti pana cand marginile incep sa se fixeze, aproximativ 2 minute. Ridicați ușor marginea amestecului de ouă, înclinând tigaia pentru a permite amestecului de ouă nefierte să intre în contact cu tigaia. Gatiti 2 minute sau pana cand amestecul de oua este aproape setat.
Coaceți la 400 timp de 8 minute sau până când centrul este setat.
Transferați imediat frittata într-un platou de servire; tăiat în 6 pene.