Spaghetti Squash Sote
Spaghetti Squash sote ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 190 calorii, 2G de proteine, și 13g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 1,02 USD pe porție. Această rețetă de la Toțiretetele au 285 de fani. Mergeți la magazin și ridicați unt, usturoi, dovlecei de spaghete și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Spaghetti Squash și Chard saut, Ribeye la gratar cu spaghete squash sote, și Creveți + sote de legume peste spaghete squash.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Înveliți o foaie de copt cu spray de gătit și așezați jumătățile de dovlecei tăiate cu fața în jos pe foaie.
Coaceți până când dovlecelul este fraged, dar încă crocant, aproximativ 40 de minute. Puneți deoparte să se răcească.
Odată suficient de rece pentru a manipula, rupeți carnea de squash din coajă folosind o furculiță. Pune deoparte.
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu. Gatiti ceapa si usturoiul in unt pana se inmoaie.
Adăugați dovlecelul în tigaie și gătiți până la cald. Condimentează cu sare și piper.