Spaghetti Squash I
Spaghetti Squash i este un fără gluten și lacto ovo vegetarian hor d ' oeuvre. O porție conține 160 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de dovlecei spaghetti, ulei vegetal, busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Allrecetes are 14768 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 65%, care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Curățați Consumul De Creveți Și Sparanghel Spaghete Squash Spaghete, Curățați Consumul De Creveți Și Sparanghel Spaghete Squash Spaghete, și Curățați Consumul De Creveți Și Sparanghel Spaghete Squash Spaghete.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o foaie de copt.
Așezați dovleceii spaghetti cu părțile tăiate în jos pe foaia de copt pregătită și coaceți 30 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când un cuțit ascuțit poate fi introdus doar cu puțină rezistență.
Scoateți dovlecelul din cuptor și lăsați-l deoparte să se răcească suficient pentru a fi manipulat cu ușurință.
Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa in ulei pana se inmoaie.
Adăugați usturoi; gatiti si amestecati pana cand este parfumat, 2-3 minute. Se amestecă roșiile și se fierbe până se încălzesc roșiile.
Folosiți o lingură mare pentru a scoate pulpa strânsă din dovleac și puneți-o într-un castron mediu. Aruncați cu legumele, brânza feta, măslinele și busuiocul.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și cu spumantul ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Laurent-Perrier Brut (Split) cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Laurent-Perrier Brut (Split)]()
Laurent-Perrier Brut (Split)
Flagship-ul lui Laurent-Perrier, care întruchipează stilul casei: delicios de proaspăt și ușor de băut. Amestecul este compus din peste 55 de CRU-uri diferite (cu un rating mediu de 94%). După ce a fost maturat timp de peste trei ani, se adaugă Liqueur d 'Expedition și șampania este maturată timp de încă șase luni. Rezultatul este un nas delicat, dar complex, cu indicii de citrice și un gust bun echilibrat. Perfect ca aperitiv, este, de asemenea, merge foarte bine cu alimente.