Spaghete și chiftele

Spaghete și chiftele
Spaghetele și chiftelele ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 680 calorii, 36g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $2.71 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 687 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână ouă, pesmet, țelină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este super. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Chiftele de pui pentru spaghete și chiftele, Cele mai bune spaghete și chiftele, și Spaghete și chiftele.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru chiftele: într-un castron mare, folosind mâinile, amestecați carnea de vită, carnea de porc, parmezanul, pătrunjelul, pesmetul, bulionul, sarea, cayenne, ouăle, usturoiul și ceapa până se combină uniform. Aveți grijă să nu suprasolicitați amestecul; nu doriți să compactați prea mult carnea sau chiftelele vor fi dure. Puneți puțin ulei pe mâini și formați-vă liber în chiftele de dimensiuni ale mingii de golf. Ar trebui să aveți aproximativ 2
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Încălziți uleiul de măsline într-un cuptor olandez mare la foc mediu. Adăugați ușor chiftelele și rumeniți bine pe toate părțile; acest lucru va dura aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
4
Transferați chiftelele pe o farfurie și dați-le la frigider până când sunteți gata să le gătiți în sugo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
5
Pentru sos: în aceeași tigaie pe care ați gătit chiftelele, încălziți uleiul de măsline la foc mediu și adăugați țelina, ceapa și morcovii. Gatiti, amestecand ocazional, pana se inmoaie, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați usturoiul și frunzele de dafin și gătiți până se parfumează, 1 minut. Împingeți legumele într-o parte și adăugați pasta de roșii, prăjind-o pe fundul tigaiei timp de 1 minut. Se amestecă în legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați roșiile, bulionul de pui și cimbru și dați la fiert. Reduceți căldura și fierbeți foarte ușor, parțial acoperit, până când este gros și redus semnificativ, aproximativ o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
8
Adăugați cu grijă chiftelele, câteva la un moment dat, și fierbeți, amestecând foarte ușor din când în când - nu rupeți-a-ya bawls! - până la fiert, 40 de minute. Aruncați frunzele de dafin și crenguțele de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
9
Adăugați cea mai mare parte a busuiocului și amestecați, rezervând puțin pentru a stropi deasupra pentru servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
10
Între timp, gătiți spaghetele într-o oală cu apă clocotită sărată până la al dente, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
11
Pentru a servi, puneți pastele într-un castron mare de servire. Imediat puneți sosul deasupra și apoi chiftelele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Se ornează cu busuioc proaspăt tocat și parmezan proaspăt ras. Plăciți sosul rămas și chiftelele într-un castron separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat

Ingrediente

2grăsime de porc înapoigrăsime de porc înapoi361 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpesmet proaspăt (făcut din pâine învechită)pesmet proaspăt (făcut din pâine învechită)7941 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.roșii San Marzano tocateroșii San Marzano tocate1lingura. otet de vin rosumorcov, tocatmorcov, tocat1Bucăți de caramele Heath Bar1 jalapeno proaspăt întreg1 jalapeno proaspăt întreg2(mequite, hickory sau arin)coaste de țelină, tocatecoaste de țelină, tocate2maricrustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)151 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.frunze proaspete de pătrunjel cu frunze plate, tocatefrunze proaspete de pătrunjel cu frunze plate, tocate121 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.frunze proaspete de busuioc, tocatefrunze proaspete de busuioc, tocate2cuișoareusturoi, tocat finusturoi, tocat fin3cuișoareusturoi, tocatusturoi, tocat4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.1 linguriță de semințe de fenicul, 1/3 palmă1 linguriță de semințe de fenicul, 1/3 palmă2271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.carne de porc măcinatăcarne de porc măcinată2Bucăți de caramele Heath Barcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilstoc de pui, magazin preferat de casă sau cu conținut scăzut de sodiu cumpăratstoc de pui, magazin preferat de casă sau cu conținut scăzut de sodiu cumpărat3Ceapa galbena medie, tocatastoc de pui, magazin preferat de casă sau cu conținut scăzut de sodiu cumpăratstoc de pui, magazin preferat de casă sau cu conținut scăzut de sodiu cumpărat23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmulei de măsline extra-virgin, plus mai mult pentru formarea chiftelelorulei de măsline extra-virgin, plus mai mult pentru formarea chiftelelor501 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.parmezan proaspăt ras, plus mai mult pentru garniturăparmezan proaspăt ras, plus mai mult pentru garnitură8creveți și cu veneSareSare4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.Frunze de mentă proaspătă, feliate subțiri, pentru decorFrunze de mentă proaspătă, feliate subțiri, pentru decor2sau 3 crengute cimbru proaspăt, legat împreună cu șnur de bumbacsau 3 crengute cimbru proaspăt, legat împreună cu șnur de bumbac12 lingurițe de pudră de usturoiPâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servirePâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servire11 litru de lapte integral, la temperatura camereiceapa galbena, tocata maruntceapa galbena, tocata marunt21 litru de lapte integral, la temperatura camereiceapă galbenă, tocatăceapă galbenă, tocată

Vin recomandat: Chianti, Nero D Avola, Sangiovese

Spaghetele și chiftelele funcționează foarte bine cu Chianti, Nero D Avola și Sangiovese. Toate aceste vinuri roșii italiene au suficientă aciditate pentru a se potrivi perfect cu sosul de roșii în acest preparat clasic italo-American. Taittinger Brut La Francaise (Magnum) cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 160 de dolari pe sticlă.
Taittinger Brut La Francaise (Magnum)
Taittinger Brut La Francaise (Magnum)
Această șampanie este un amestec de aproximativ 30 de podgorii Chardonnay și Pinot Noir, respectiv 40% și 60% din total, din mai multe recolte de struguri perfect coapte.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista