Spaghetele și chiftelele ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 680 calorii, 36g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $2.71 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 687 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână ouă, pesmet, țelină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este super. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Chiftele de pui pentru spaghete și chiftele, Cele mai bune spaghete și chiftele, și Spaghete și chiftele.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru chiftele: într-un castron mare, folosind mâinile, amestecați carnea de vită, carnea de porc, parmezanul, pătrunjelul, pesmetul, bulionul, sarea, cayenne, ouăle, usturoiul și ceapa până se combină uniform. Aveți grijă să nu suprasolicitați amestecul; nu doriți să compactați prea mult carnea sau chiftelele vor fi dure. Puneți puțin ulei pe mâini și formați-vă liber în chiftele de dimensiuni ale mingii de golf. Ar trebui să aveți aproximativ 2
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Încălziți uleiul de măsline într-un cuptor olandez mare la foc mediu. Adăugați ușor chiftelele și rumeniți bine pe toate părțile; acest lucru va dura aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
4
Transferați chiftelele pe o farfurie și dați-le la frigider până când sunteți gata să le gătiți în sugo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
5
Pentru sos: în aceeași tigaie pe care ați gătit chiftelele, încălziți uleiul de măsline la foc mediu și adăugați țelina, ceapa și morcovii. Gatiti, amestecand ocazional, pana se inmoaie, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați usturoiul și frunzele de dafin și gătiți până se parfumează, 1 minut. Împingeți legumele într-o parte și adăugați pasta de roșii, prăjind-o pe fundul tigaiei timp de 1 minut. Se amestecă în legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați roșiile, bulionul de pui și cimbru și dați la fiert. Reduceți căldura și fierbeți foarte ușor, parțial acoperit, până când este gros și redus semnificativ, aproximativ o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
2 Cesti Catei De Usturoi
8
Adăugați cu grijă chiftelele, câteva la un moment dat, și fierbeți, amestecând foarte ușor din când în când - nu rupeți-a-ya bawls! - până la fiert, 40 de minute. Aruncați frunzele de dafin și crenguțele de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
9
Adăugați cea mai mare parte a busuiocului și amestecați, rezervând puțin pentru a stropi deasupra pentru servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
10
Între timp, gătiți spaghetele într-o oală cu apă clocotită sărată până la al dente, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Pentru a servi, puneți pastele într-un castron mare de servire. Imediat puneți sosul deasupra și apoi chiftelele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
Bomboanele Lui Peachie-o
12
Se ornează cu busuioc proaspăt tocat și parmezan proaspăt ras. Plăciți sosul rămas și chiftelele într-un castron separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Spaghetele și chiftelele funcționează foarte bine cu Chianti, Nero D Avola și Sangiovese. Toate aceste vinuri roșii italiene au suficientă aciditate pentru a se potrivi perfect cu sosul de roșii în acest preparat clasic italo-American. Taittinger Brut La Francaise (Magnum) cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 160 de dolari pe sticlă.
Taittinger Brut La Francaise (Magnum)
Această șampanie este un amestec de aproximativ 30 de podgorii Chardonnay și Pinot Noir, respectiv 40% și 60% din total, din mai multe recolte de struguri perfect coapte.