Carne de porc și tăiței
Rețeta Carne de porc și tăiței se poate face în aproximativ 30 de minute. Această rețetă face 6 porții cu 248 de calorii, 22 g de proteine și 6 g de grăsimi fiecare. Pentru 1,44 USD per porție, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate. Funcționează bine ca fel principal destul de ieftin. Dacă aveți la îndemână ceapă, ulei de canolan, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 61%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Carne de porc și tăiței, carne de porc orientală cu tăiței și carne de porc orientală cu tăiței.
Instrucțiuni
Într-o pungă de plastic resigilabilă, combinați 2 linguri de sos de soia, ghimbir și usturoi; adauga carne de porc. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi; da la frigider pentru 30 de minute. Gatiti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj; scurgere.
Într-o tigaie mare antiaderență sau wok, prăjiți carnea de porc în 2 lingurițe de ulei timp de 3 minute.
Scoateți și păstrați la cald. sPrăjiți varza, ceapa și morcovii în uleiul rămas timp de 2-4 minute sau până când devin crocante.
Adăugați vinul sau bulionul, zahărul, fulgii de ardei roșu și sosul de soia rămas. Gatiti la foc mediu-mare timp de 1 minut.
Adăugați spaghetele și carnea de porc; arunca pentru a acoperi.