Spaghete și Broccoli Aglio Olio
Spaghete și Broccoli Aglio Olio ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 410 calorii, 14g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, suc de lămâie, fulgi de piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este mare. Rețete similare includ Spaghete Aglio, Olio E Peperoncino (Spaghete Cu Usturoi, Ulei De Măsline Și Ardei Iute ) , Spaghetti Aglio e Olio, și Spaghetti Aglio e Olio.
Instrucțiuni
Adăugați floretele de broccoli într-o oală mare cu apă clocotită, sărată și gătiți până la al dente, 3 până la 4 minute. Pregătiți un castron cu apă cu gheață.
Scoateți floretele din oală, rezervând apa de gătit. Opriți procesul de gătit șocându-i în apa cu gheață.
Îndepărtați floretele și uscați-le.
Adăugați spaghetele în același vas cu apă. Gatiti pana la al dente, aproximativ 8 minute.
Între timp, adăugați uleiul, tulpinile de broccoli feliate, fulgii de ardei roșu și usturoiul într-o tigaie mare la foc mediu-mic și presărați sare. Gatiti pana cand usturoiul este usor prajit si parfumat, aproximativ 8 minute.
Adăugați floretele, aruncați pentru a acoperi și încălzi.
Scurgeți pastele într-o strecurătoare așezată în chiuvetă și adăugați pastele în tigaie. Creșteți căldura la mediu-mare. Aruncați ingredientele și reglați condimentul dacă este necesar.
Transferați pastele într-un bol mare de servire. Strângeți sucul de lămâie deasupra și presărați Parmigiano-Reggiano.