Spaghete și bile de fasole

Spaghete și Beanballs este un vegan felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 306 calorii. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 27 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați pâine integrală, chimen, unt de arahide și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma chimenul, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cu ochi negri Pean și Tempeh Beanballs, Spaghetti Junction: spaghetele de 4 dolari care au un gust aproape la fel de bun ca spaghetele de 24 de dolari de la Fiul lui Roy Choi din L. A., și Cina in seara asta: Spaghetti alla boscaiola (spaghete Cu sos de rosii si ciuperci).
Instrucțiuni
Bateți-vă pâinea până când aveți pesmet fin și lăsați-o deoparte.
Mash împreună toate celelalte ingrediente, în afară de apă.
Îndoiți pesmetul în amestecul dvs. Dacă este puțin uscat sau nu se unește, atunci adăugați apa sugerată și puțin mai mult dacă credeți că are nevoie de ea.
Rulați amestecul în bile și introduceți-l în frigider până când sunteți gata să le gătiți.
Pentru a le găti, fie coaceți la cuptor, fie prăjiți în puțin ulei. Le-am copt într-un cuptor preîncălzit (ventilator 220 c/200 c / 425 f / gaz
Se servește cu un sos simplu de roșii și spaghete proaspăt gătite, apoi se acoperă cu parmezan (veggie sau vegan).