Spaghete Italiene Cu Roșii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați spaghetele italiene de roșii. O porție conține 50 de calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 35 și costă 17 cenți pe porție. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, usturoi gata, roșii conservate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cina in seara asta: Spaghetti alla boscaiola (spaghete Cu sos de rosii si ciuperci), Spaghete Cu sos de ton și roșii (Spaghetti al tonno e pomodoro), și Spaghete cu măsline și roșii (Spaghetti Alla Puttanesca) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți Bertolli-ul întins într-o cratiță și sotati usturoiul și hamsiile până se înmoaie.
Adăugați capere, măsline și roșii și fierbeți timp de 15-20 de minute.Între timp gătiți spaghetele uscate conform instrucțiunilor ambalajului.
Adăugați spaghetele italiene în sos, aruncați bine împreună și serviți presărate cu pătrunjel.
Încălziți Bertolli-ul întins într-o cratiță și sotati usturoiul și hamsiile până se înmoaie.
Adăugați capere, măsline și roșii și fierbeți timp de 15-20 de minute.Între timp gătiți spaghetele uscate conform instrucțiunilor ambalajului.
Adăugați spaghetele italiene în sos, aruncați bine împreună și serviți presărate cu pătrunjel.