Spaghete Italiene Cu Roșii

Spaghete Italiene Cu Roșii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați spaghetele italiene de roșii. O porție conține 50 de calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 35 și costă 17 cenți pe porție. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, usturoi gata, roșii conservate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cina in seara asta: Spaghetti alla boscaiola (spaghete Cu sos de rosii si ciuperci), Spaghete Cu sos de ton și roșii (Spaghetti al tonno e pomodoro), și Spaghete cu măsline și roșii (Spaghetti Alla Puttanesca) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți Bertolli-ul întins într-o cratiță și sotati usturoiul și hamsiile până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați capere, măsline și roșii și fierbeți timp de 15-20 de minute.Între timp gătiți spaghetele uscate conform instrucțiunilor ambalajului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
3
Scurgere.
4
Adăugați spaghetele italiene în sos, aruncați bine împreună și serviți presărate cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
5
Încălziți Bertolli-ul întins într-o cratiță și sotati usturoiul și hamsiile până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Adăugați capere, măsline și roșii și fierbeți timp de 15-20 de minute.Între timp gătiți spaghetele uscate conform instrucțiunilor ambalajului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
7
Scurgere.
8
Adăugați spaghetele italiene în sos, aruncați bine împreună și serviți presărate cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
DificultateGreu
Gata În25 m.
Porții35
Scor De Sănătate4
Revista