Spaghete Italiene Cu Roșii

Spaghete Italiene Cu Roșii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați spaghetele italiene de roșii. O porție conține 50 de calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 35 și costă 17 cenți pe porție. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, usturoi gata, roșii conservate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cina in seara asta: Spaghetti alla boscaiola (spaghete Cu sos de rosii si ciuperci), Spaghete Cu sos de ton și roșii (Spaghetti al tonno e pomodoro), și Spaghete cu măsline și roșii (Spaghetti Alla Puttanesca) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți Bertolli-ul întins într-o cratiță și sotati usturoiul și hamsiile până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Adăugați capere, măsline și roșii și fierbeți timp de 15-20 de minute.Între timp gătiți spaghetele uscate conform instrucțiunilor ambalajului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
3
Scurgere.
4
Adăugați spaghetele italiene în sos, aruncați bine împreună și serviți presărate cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5
Încălziți Bertolli-ul întins într-o cratiță și sotati usturoiul și hamsiile până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
6
Adăugați capere, măsline și roșii și fierbeți timp de 15-20 de minute.Între timp gătiți spaghetele uscate conform instrucțiunilor ambalajului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
7
Scurgere.
8
Adăugați spaghetele italiene în sos, aruncați bine împreună și serviți presărate cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateGreu
Gata În25 m.
Porții35
Scor De Sănătate4
Revista