Spaghete cu usturoi și șuncă
Spaghetele cu usturoi și șuncă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 679 calorii, 33g de proteine, și 36g de grăsime. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți măsline, spaghete, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 74%. Încercați Spaghetti Aglio, Olio E Peperoncino (Spaghete Cu Usturoi, Ulei De Măsline Și Ardei Iute), Spaghete cu usturoi, ceapă și Pancetta: Spaghetti alla Gricia, și Spaghete depozit Spaghete cu unt de usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați spaghete și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt al dente; se scurge și se lasă deoparte.
Într-o tigaie mare la foc mediu, topiți untul și adăugați usturoi, ceapă, ciuperci, broccoli, măsline și șuncă.
Se sotează amestecul până când ceapa este translucidă.
Într-un castron mare aruncați spaghete fierte cu amestec de legume.