Spaghete Cu sos de măsline verde: spaghete Sugo di Olive Verdi

Spaghete Cu sos de măsline verde: spaghete Sugo di Olive Verdi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 494 calorii, 12g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de pesmet, sare și piper, măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Spaghete Cu Sos De Măsline Verde, Spaghete cu rosii verzi spaghete con Pomodori Verdi, și Spaghete Aglio, Olio E Peperoncino (Spaghete Cu Usturoi, Ulei De Măsline Și Ardei Iute ) .
Instrucțiuni
Aduceți 6 litri de apă la fiert la foc mare și adăugați 2 linguri de sare.
Într-o cratiță mică, încălziți 3 linguri de ulei de măsline la foc mediu și adăugați pesmet. Aruncați câteva minute până se rumenesc, apoi îndepărtați și dați deoparte.
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți 3 linguri de ulei la foc mediu-mare și adăugați usturoi. Gatiti 3 minute, pana se rumeneste, apoi adaugati hamsiile si fulgii de ardei rosu. Gatiti timp de 3 minute, apoi scoateti si aruncati usturoiul. Amestecați măslinele și gătiți 3 minute, doar până când aromele sunt combinate. Condimentează cu sare și piper, apoi scoate de pe foc și dă deoparte.
Gătiti spaghetele în apă clocotită conform instrucțiunilor pachetului, aproximativ 10 până la 12 minute, până când sunt fragede încă al dente. În ultimele 2 minute de gătit paste, întoarceți sosul de măsline la căldură.
Scurgeți pastele și adăugați la sosul fierbinte. Aruncați la foc mare 1 minut, presărați cu pesmet și serviți imediat.