Spaghete Cu sos de măsline verde: spaghete Sugo di Olive Verdi

Spaghete Cu sos de măsline verde: spaghete Sugo di Olive Verdi
Spaghete Cu sos de măsline verde: spaghete Sugo di Olive Verdi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 494 calorii, 12g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de pesmet, sare și piper, măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Spaghete Cu Sos De Măsline Verde, Spaghete cu rosii verzi spaghete con Pomodori Verdi, și Spaghete Aglio, Olio E Peperoncino (Spaghete Cu Usturoi, Ulei De Măsline Și Ardei Iute ) .

Instrucțiuni

1
Aduceți 6 litri de apă la fiert la foc mare și adăugați 2 linguri de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2
Într-o cratiță mică, încălziți 3 linguri de ulei de măsline la foc mediu și adăugați pesmet. Aruncați câteva minute până se rumenesc, apoi îndepărtați și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți 3 linguri de ulei la foc mediu-mare și adăugați usturoi. Gatiti 3 minute, pana se rumeneste, apoi adaugati hamsiile si fulgii de ardei rosu. Gatiti timp de 3 minute, apoi scoateti si aruncati usturoiul. Amestecați măslinele și gătiți 3 minute, doar până când aromele sunt combinate. Condimentează cu sare și piper, apoi scoate de pe foc și dă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Gătiti spaghetele în apă clocotită conform instrucțiunilor pachetului, aproximativ 10 până la 12 minute, până când sunt fragede încă al dente. În ultimele 2 minute de gătit paste, întoarceți sosul de măsline la căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
5
Scurgeți pastele și adăugați la sosul fierbinte. Aruncați la foc mare 1 minut, presărați cu pesmet și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista