Spaghete cu roșii, măsline negre, usturoi și brânză Feta

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Spaghete cu roșii, măsline negre, usturoi și brânză Feta. Pentru $2.2 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 637 calorii, 17g de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de capere, roșii, piper proaspăt măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Spaghete Squash cu roșii, măsline și Feta, Salată de mazăre cu ochi negri de Anul Nou cu măsline negre, fetan și usturoi prăjit, și 5 ingrediente Rabe de pui și Broccoli sotate cu măsline negre, roșii uscate și Feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un vas mare de sticlă sau oțel inoxidabil, combinați roșiile, măslinele, feta, caperele, pătrunjelul, sarea și piperul.
Într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți spaghetele până când tocmai ați terminat, aproximativ 12 minute.
Între timp, într-o tigaie medie, încălziți uleiul de măsline la foc moderat.
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, timp de 1 minut.
Adăugați pastele fierte și uleiul de usturoi în amestecul de roșii și aruncați.
Variații: Spaghete cu roșii, măsline negre, usturoi și Mozzarella: folosiți brânză mozzarella proaspătă de 3/4 lire, tăiată în bucăți de 1/4 inch, în locul feta.
Spaghete cu roșii, măsline, usturoi, Feta și ierburi proaspete: folosiți 1/4 cană de busuioc proaspăt tocat sau 3 linguri de ierburi proaspete tocate amestecate, cum ar fi tarhon și arpagic, în locul pătrunjelului.
Recomandarea vinului: sarea măslinelor și a brânzei feta și aciditatea roșiilor fac din un vin roșu răcoritor de fructat, cum ar fi un Beaujolais - Villages, lucrul perfect de servit.