Spaghetele cu dovlecei și fasole sunt un vegetarian felul principal. O porție conține 373 calorii, 19g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați fasole super nordică, apă, brânză feta și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este super. Încercați Spaghete cu dovlecei și fasole albă, Spaghete "Zucchini", și Spaghete cu dovlecei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti spaghetele conform indicatiilor de pe ambalaj, omitand sarea si uleiul; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spaghete
Sare
Ulei De Gătit
2
Între timp, pulverizați tigaia de 12 inci cu spray de gătit cu ulei de măsline; se încălzește la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați dovlecelul; gatiti 5 minute, amestecand ocazional, pana se rumeneste usor. Se amestecă apă, pastă de roșii, sare, piper, fasole și roșii. Acoperiți; se fierbe 4 minute sau până se încălzește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
Tomate
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Piper
Fasole
Apă
Sare
4
Pe fiecare dintre cele 4 farfurii, așezați aproximativ 2/3 cană de spaghete. Completați fiecare cu 1 cană de amestec de dovlecei și 2 linguri de brânză.