Spaghete cu dovlecei și fasole
Spaghetele cu dovlecei și fasole sunt un vegetarian felul principal. O porție conține 373 calorii, 19g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați fasole super nordică, apă, brânză feta și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este super. Încercați Spaghete cu dovlecei și fasole albă, Spaghete "Zucchini", și Spaghete cu dovlecei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti spaghetele conform indicatiilor de pe ambalaj, omitand sarea si uleiul; scurgere.
Între timp, pulverizați tigaia de 12 inci cu spray de gătit cu ulei de măsline; se încălzește la foc mediu-mare.
Adăugați dovlecelul; gatiti 5 minute, amestecand ocazional, pana se rumeneste usor. Se amestecă apă, pastă de roșii, sare, piper, fasole și roșii. Acoperiți; se fierbe 4 minute sau până se încălzește bine.
Pe fiecare dintre cele 4 farfurii, așezați aproximativ 2/3 cană de spaghete. Completați fiecare cu 1 cană de amestec de dovlecei și 2 linguri de brânză.