Spaghete cu dovleac și fasole
Spaghetele cu dovleac și fasole necesită aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 573 calorii, 20g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,58 USD pe porție. 31 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Dacă aveți parmezan, dovleac, căței de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu o lingură scor de 96%, acest fel de mâncare este extraordinar. Patru Spaghete Cu Chili De Fasole, Spaghete cu șuncă și fasole, și Spaghete cu fasole Cannellini Bolognese sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță, apoi prăjiți ceapa timp de 8 minute, până se înmoaie și abia începe să se rumenească.
Adăugați usturoiul și dovleacul, apoi prăjiți încă 5 minute, amestecând ocazional. Se amestecă roșiile și bulionul. Se aduce la fierbere, apoi se acoperă și se fierbe timp de 15 minute, până când dovleacul este fraged.
Între timp, gătiți spaghetele într-o tigaie mare cu apă clocotită conform instrucțiunilor ambalajului.
Adăugați fasolea în sos, gătiți timp de 3-4 minute, până se încălzește, apoi condimentați.
Scurgeți bine spaghetele, reveniți la tigaie, apoi amestecați sosul. Împărțiți între boluri de servire, apoi serviți presărat cu brânză.