Spaghete cu dovleac și fasole

Spaghete cu dovleac și fasole
Spaghetele cu dovleac și fasole necesită aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 573 calorii, 20g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,58 USD pe porție. 31 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Dacă aveți parmezan, dovleac, căței de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu o lingură scor de 96%, acest fel de mâncare este extraordinar. Patru Spaghete Cu Chili De Fasole, Spaghete cu șuncă și fasole, și Spaghete cu fasole Cannellini Bolognese sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o cratiță, apoi prăjiți ceapa timp de 8 minute, până se înmoaie și abia începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați usturoiul și dovleacul, apoi prăjiți încă 5 minute, amestecând ocazional. Se amestecă roșiile și bulionul. Se aduce la fierbere, apoi se acoperă și se fierbe timp de 15 minute, până când dovleacul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
3
Între timp, gătiți spaghetele într-o tigaie mare cu apă clocotită conform instrucțiunilor ambalajului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați fasolea în sos, gătiți timp de 3-4 minute, până se încălzește, apoi condimentați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5
Scurgeți bine spaghetele, reveniți la tigaie, apoi amestecați sosul. Împărțiți între boluri de servire, apoi serviți presărat cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate57
Revista