Spaetzle de mazăre cu mentă, arpagic și roșii
Nevoie de o garnitură fără lactate? Spaetzle de mazăre cu mentă, arpagic și roșii ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 282 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână făină universală, sare kosher grosieră, margarină pareve și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Spaetzle de năsturel cu roșii de struguri, Roșii de struguri prăjite la cuptor cu arpagic, și Roșii Coapte Umplute Cu Cuscus Perlat Și Arpagic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 2 căni de mazăre, ouă, 1/2 cană de bulion, 2 linguri de arpagic, 2 linguri de mentă tocată și sare în blender. Puree până se omogenizează.
Se toarnă într-un castron mare. Se amestecă făina.
Aduceți oală mare cu apă sărată la fiert. Lucrând cu 1/3 cană de aluat la un moment dat și folosind o spatulă de cauciuc, apăsați aluatul spaetzle în oală prin găuri de 1/4 inch de răzătoare grosieră, strecurătoare sau oală largă. Se fierbe fiecare lot 3 minute. Folosind strecurătoare, transferați spaetzle într-o strecurătoare mare; se scurge și se pune într-un castron mare. Aruncați spaetzle cu 2 linguri de margarină. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți spaetzle și restul de 1 1/2 căni de mazăre separat și răciți.
Topiți 4 linguri de margarină întigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați spaetzle și 1/2 cană bulion. Se fierbe până când bulionul este aproape evaporat și spaetzle se încălzește, amestecând frecvent, aproximativ 5 minute.
Adăugați restul de 1 1/2 căni de mazăre,4 linguri de Arpagic, Frunze de mentă feliate,nucșoară și roșii. Aruncați până se încălzește. Se condimentează cu sare și piper.