Spaetzle de mazăre cu mentă, arpagic și roșii

Spaetzle de mazăre cu mentă, arpagic și roșii
Nevoie de o garnitură fără lactate? Spaetzle de mazăre cu mentă, arpagic și roșii ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 282 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână făină universală, sare kosher grosieră, margarină pareve și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Spaetzle de năsturel cu roșii de struguri, Roșii de struguri prăjite la cuptor cu arpagic, și Roșii Coapte Umplute Cu Cuscus Perlat Și Arpagic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați 2 căni de mazăre, ouă, 1/2 cană de bulion, 2 linguri de arpagic, 2 linguri de mentă tocată și sare în blender. Puree până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArpagicArpagic
BulionBulion
OuăOuă
MentăMentă
MazăreMazăre
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se toarnă într-un castron mare. Se amestecă făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Aduceți oală mare cu apă sărată la fiert. Lucrând cu 1/3 cană de aluat la un moment dat și folosind o spatulă de cauciuc, apăsați aluatul spaetzle în oală prin găuri de 1/4 inch de răzătoare grosieră, strecurătoare sau oală largă. Se fierbe fiecare lot 3 minute. Folosind strecurătoare, transferați spaetzle într-o strecurătoare mare; se scurge și se pune într-un castron mare. Aruncați spaetzle cu 2 linguri de margarină. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți spaetzle și restul de 1 1/2 căni de mazăre separat și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MargarinăMargarină
ApăApă
MazăreMazăre
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
SitaSita
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
RăzătoareRăzătoare
PolonicPolonic
BolBol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Topiți 4 linguri de margarină întigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MargarinăMargarină
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați spaetzle și 1/2 cană bulion. Se fierbe până când bulionul este aproape evaporat și spaetzle se încălzește, amestecând frecvent, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
6
Adăugați restul de 1 1/2 căni de mazăre,4 linguri de Arpagic, Frunze de mentă feliate,nucșoară și roșii. Aruncați până se încălzește. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MentăMentă
TomateTomate
ArpagicArpagic
NucșoarăNucșoară
MazăreMazăre
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista