Spaetzle Cu Ierburi
Spaetzle cu ierburi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 184 calorii. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Mergeți la magazin și ridicați arpagic, sare, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 37%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Spaetzle Cu Ierburi, Spaetzle Cu Ierburi Și Spanac, și Quark Spaetzle Cu Ierburi Proaspete.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, bateți ușor oul și albușul de ou cu I ceașcă de apă. Se amestecă făina, arpagicul, pătrunjelul, cimbru și sarea doar până se formează un aluat lipicios. (Aluatul spaetzle poate fi refrigerat, acoperit, până la 4 ore.)
Aduceți o oală mare cu apă sărată la foc mic. Bateți o treime din aluat într-un pătrat de 3 inci pe o tăietură mică cu mâner sau pe spatele unei tigaie pătrate. Folosind o spatulă metalică umezită sau un cuțit de bucătar, tăiați o fâșie de aluat groasă de H-inch și răzuiți-o în apa care fierbe. Lucrând rapid peste oală, feliați aluatul rămas în apa care fierbe, umezind spatula sau cuțitul dacă se lipeste de aluat. Se amestecă spaetzle și se gătește la foc moderat până când găluștele plutesc la suprafață și sunt doar fierte, aproximativ 2 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați spaetzle într-un castron și păstrați-l la cald. Repetați procesul cu aluatul rămas.
Adăugați sosul cu trei ciuperci în spaetzle gătit și aruncați ușor pentru a combina.
Note: o porție: Calorii 217 kcal, Proteine 9 gm, carbohidrați 41 gm, colesterol 35 mg, grăsimi totale 6 gm, grăsimi saturate .64 gm