Souvlaki cu cârnați Merguez și sos de iaurt cu ardei Piquillo

Souvlaki cu cârnați Merguez și sos de iaurt cu ardei Piquillo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 1194 calorii, 64G de proteine, și 78g de grăsime. Pentru $5.78 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Un amestec de cârnați merguez, ceapă la grătar, frunze de oregano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma iaurtul grecesc, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Iaurt Grecesc ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Sandvișuri cu cârnați, rucola și ardei Piquillo, Chiftele Merguez cu sos de iaurt, și Pui crocant cu sos de ardei Piquillo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună uleiul, usturoiul, ceapa și oregano într-un castron mare.
Adăugați mielul și aruncați pentru a acoperi. Acoperiți și marinați la frigider cel puțin 1 oră sau până la 4 ore.
Preîncălziți grătarul la mediu-înalt. Grătiți cârnații până se rumenesc pe toate părțile și tocmai gătiți.
Scoateți cârnații de pe grătar, lăsați să se odihnească 5 minute, apoi tăiați-l în bucăți de 1 inch.
Frigăruie mielul și cârnații pe frigăruile de lemn preînmuiate și condimentează cu sare și piper. Grătiți timp de 2 minute pe fiecare parte sau până când mielul este maro auriu și gătit până la o coacere medie-rară.
Scoateți de pe grătar și lăsați să se odihnească până se răcește suficient pentru a atinge.
Între timp, grătiți pita pe ambele părți timp de aproximativ 20 de secunde pentru a se încălzi. Tăiați 1 inch din partea de sus a fiecărei pita.
Scoateți mielul și cârnații din frigarui în pitas.
Adăugați ceapă și ardei la grătar feliate în pitas și stropiți cu sosul de iaurt.
Puneți toate ingredientele, cu excepția sării și piperului, într-un blender și amestecați până se omogenizează. Condimentează, după gust, cu sare și piper.
Transferați într-un castron mic de servire.