Southwestern Rub

Southwestern Rub
Southwestern Rub este o fără gluten, întreg 30 și vegan marinada. Această rețetă face 9 porții cu 17 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați praf de chili, sare, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Cel mai bun freca condiment uscat pentru pui, carne de vită și carne de porc, Southwestern Rachel Sandwich cu Southwestern Slaw: cap de mistreț cea mai îndrăzneață provocare de suport, și Southwestern Rub.

Instrucțiuni

1
Se amestecă toate ingredientele.
2
Răspândiți frecați uniform pe 1 kilogram de carne dezosată (pui, carne de porc, carne de vită) sau 2 1/2 lire cotlet de porc gros de 1/2 inch. Acoperiți și refrigerați cel puțin 30 de minute, dar nu mai mult de 24 de ore. Gratiți carnea după dorință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
CarneCarne
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Carne De VităCarne De Vită
Carne De PorcCarne De Porc
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții9
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista