Southwestern Brisket Hash

Southwestern Brisket Hash
Nu puteți avea niciodată prea multe Rețete evreiești, așa că încercați Southwestern Brisket Hash. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 1321 calorii, 121G de proteine, și 65g de grăsime per portie. Pentru $ 8.35 pe portie, veți obține o farfurie care servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de oțet de cidru de mere, zahăr brun, brânză Monterey jack și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este uimitor. Încercați Sud-Vest Tras Piept, Piept De Vită Din Sud-Vest, și Piept Hash pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 2 linguri de ulei vegetal într-o tigaie mare din fontă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați cartofii și gătiți, netulburați, până când încep să se coloreze, aproximativ 5 minute. Se amestecă și se continuă gătitul până la aur, Încă 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
3
Adăugați ceapa roșie și jalapeno; condimentează cu sare și gătește, amestecând, 3 minute. Se amestecă pieptul și se gătește până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Lime, Suc, Plus Felii Pentru GarniturăLime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Adăugați 3/4 cană sos de piept și gătiți, amestecând, până la absorbție, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
5
Amestecați ciorba Elvețiană până se ofilește, aproximativ 2 minute. Condimentează cu sare, apoi aranjează brânza feliată deasupra. Gatiti pana cand branza incepe sa se topeasca, inca 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
6
Între timp, încălziți restul de 1 lingură de ulei vegetal într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Se adaugă ouăle și se condimentează cu sare. Gatiti pana cand albusurile sunt setate, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
8
Împărțiți hash-ul între plăci; top fiecare cu un ou prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșii De Somon Afumat Pre-taiatFâșii De Somon Afumat Pre-taiat
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
9
Încălziți restul de 1/4 cană de sos de piept în tigaia goală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Stropiți pe hash.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșii De Somon Afumat Pre-taiatFâșii De Somon Afumat Pre-taiat
11
Se servește cu avocado.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
12
Combinați zahărul brun, pudra de chile, chimenul, sarea de țelină, usturoiul și sarea și piperul după gust într-un bol mic. Frecați peste tot pieptul, apoi transferați-l într-un aragaz lent de 5 până la 6 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
UmărUmăr
Măsline De Cocktail Umplute Cu PimientoMăsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
13
Combinați 3/4 cană ketchup, oțetul și sosul Worcestershire într-un alt bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
14
Se toarnă peste piept împreună cu 3/4 cană de apă. Acoperiți și gătiți la minim, 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
15
Scoateți pieptul pe o tăietură și lăsați să se odihnească 10 minute. Între timp, îndepărtați excesul de grăsime din sos; amestecați restul de 1/2 cană de ketchup. Rezervați o treime din piept (aproximativ 12 uncii) și 1 cană de sos de piept pentru Hash de piept de Sud-Vest. Se taie pieptul rămas și se împarte între plăci. Se acoperă cu o parte din sos și se servește cu salată de cartofi și pâine de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată De CartofiSalată De Cartofi
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Fâșii De Somon Afumat Pre-taiatFâșii De Somon Afumat Pre-taiat
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
16
Pe porție: Calorii 453; grăsime 12 g (saturate 5 g); Colesterol 115 mg; sodiu 676 mg; Carbohidrați 16 g; fibră 0 g; Proteine 67 g
17
Fotografie realizată de Justin Walker
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate74
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista