Southwest vegetarian coace este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 8. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 279 calorii, 15g de proteine, și 9g de grăsime. Dacă aveți mexicorn, fasole, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tacos Vegetarian De Pui Din Sud-Vest, Supă De Linte Vegetariană Din Sud-Vest, și {Vegetarian} salată de Paste sud-vest de 30 de minute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, aduceți orezul și apa la fiert. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți 35-40 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Preîncălziți cuptorul la 350. Într-un castron mare, combinați fasole, Mexicorn, roșii, salsa, smântână, brânză cheddar, piper și orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar
Smântână
Mexicorn
Tomate
Piper
Fasole
Dientes De Ajo
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
3
Transferați la o adâncime de 2-1/2-qt. vas de copt acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
4
Se presară cu ceapă și măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline
Ceapă
5
Coaceți, descoperit, 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Se presară cu brânză mexicană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Mexicană
7
Coaceți 5-10 minute sau până când se încălzește și brânza se topește.