Southwest BLT Wrap

Southwest BLT Wrap
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Southwest BLT Wrap. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 452 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de salsa, sos de avocado-lime, porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Desert Salsa De Căpșuni ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Southwest Breakfast Wrap, Salată BLT, și Salată BLT pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună salsa și porumbul. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo
PorumbPorumb
2
Partea superioară 1 a fiecărei tortilla uniform cu slănină, salată și salsa de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
Salată VerdeSalată Verde
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Dientes De AjoDientes De Ajo
PorumbPorumb
3
Stropiți cu sos de avocado-Lime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
SosSos
VarVar
4
Rotiți - vă și, dacă doriți, asigurați-vă cu pietre de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista