Souffl de porumb și roșii uscate cu gust de ceapă de creveți

Souffl de porumb și roșii uscate cu gust de ceapă de creveți
Porumb și roșii uscate souffl Circulatorcu gust de creveți-ceapă ar putea fi doar felul de mâncare pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 273 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,3 USD pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână unt, lapte, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Pește La Grătar Cu Gust De Roșii Uscate La Soare, Ton la grătar cu gust de roșii uscate la soare, și Frigarui de vita la gratar cu rosii uscate la soare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ungeți cu generozitate un vas souffl de 2 1/2 până la 3 litri sau șase feluri de mâncare souffl de 1 1/2 până la 2 căni. Dacă folosiți vase mici, așezați - le la o distanță de aproximativ 2 inci într-o tigaie de 10 x 15 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2
Într - o tigaie de 2 până la 3 litri la foc mediu, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați făină și amestecați până când amestecul este neted și clocotește. Se amestecă laptele, tarhonul și sarea și se continuă amestecarea până când sosul fierbe și se îngroașă, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Adăugați porumbul și roșiile uscate și amestecați până la fierbinte, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
5
Se ia de pe foc.
6
Adăugați parmezan și amestecați până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
7
Adăugați gălbenușurile de ou și amestecați până când amestecul este amestecat și neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
8
Într-un castron, cu un mixer la viteză mare, bateți albușurile de ou (folosiți atașamentul pentru tel, dacă este disponibil) cu cremă de tartru până se formează vârfuri scurte, rigide și umede. Cu o spatulă flexibilă, pliați o treime din sosul de brânză în albușuri până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De ArahideAluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Sos De BrânzăSos De Brânză
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Adăugați sosul rămas și pliați ușor până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
10
Răzuiți aluatul în vasul de suflet pregătit (sau vasele). Dacă este mai mare de 3/4 plin, utilizați un guler de folie (vezi "gloria încoronată" de mai jos). Dacă doriți, desenați un cerc pe suprafața aluatului de suflet cu vârful unui cuțit, la aproximativ 1 inch de jantă, pentru a ajuta la formarea unei coroane atractive în timpul coacerii.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți SotațiCreveți Sotați
11
Coaceți souffl mare într-un cuptor cu convecție 350 obișnuit sau 325 până când partea superioară este aurie până la maro intens și fisurile arată destul de uscate, 35 până la 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
Coaceți suflete mici într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 375, 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
13
Serviți imediat, scoțând porții dintr-un singur suflet cu o lingură mare. Treceți gustul de ceapă de creveți pentru a lingura peste fiecare porție după cum doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
14
Încoronarea gloriei
15
Soufflurile arată cel mai impresionant atunci când se ridică dramatic peste marginea vasului. Pentru a crea o coroană frumoasă pe suflet, umpleți vasul cu aproximativ 3/4. Dacă este mai puțin plin, sufletul poate să nu se ridice peste margine. Dacă este mai plin, sufletul se poate revărsa, cu excepția cazului în care înfășurați vasul cu un guler de folie. Iată cum să faci unul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
16
Tăiați o foaie de folie de 15 inci lățime cu 4 inci mai lungă decât circumferința vasului; pliați longitudinal în treimi. Înveliți Generos o parte a benzii de folie cu unt topit, folosind o perie de patiserie. Înfășurați folia în afara vasului, astfel încât cel puțin 2 inci de folie să se extindă deasupra jantei. Îndoiți capetele benzii de folie cu unt de mai multe ori până când se lipesc de vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Creveți SotațiCreveți Sotați
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista