Souffl de porumb și roșii uscate cu gust de ceapă de creveți
Porumb și roșii uscate souffl Circulatorcu gust de creveți-ceapă ar putea fi doar felul de mâncare pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 273 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,3 USD pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână unt, lapte, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Pește La Grătar Cu Gust De Roșii Uscate La Soare, Ton la grătar cu gust de roșii uscate la soare, și Frigarui de vita la gratar cu rosii uscate la soare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți cu generozitate un vas souffl de 2 1/2 până la 3 litri sau șase feluri de mâncare souffl de 1 1/2 până la 2 căni. Dacă folosiți vase mici, așezați - le la o distanță de aproximativ 2 inci într-o tigaie de 10 x 15 inci.
Într - o tigaie de 2 până la 3 litri la foc mediu, topiți untul.
Adăugați făină și amestecați până când amestecul este neted și clocotește. Se amestecă laptele, tarhonul și sarea și se continuă amestecarea până când sosul fierbe și se îngroașă, 2 până la 3 minute.
Adăugați porumbul și roșiile uscate și amestecați până la fierbinte, aproximativ 1 minut.
Adăugați parmezan și amestecați până se topește.
Adăugați gălbenușurile de ou și amestecați până când amestecul este amestecat și neted.
Într-un castron, cu un mixer la viteză mare, bateți albușurile de ou (folosiți atașamentul pentru tel, dacă este disponibil) cu cremă de tartru până se formează vârfuri scurte, rigide și umede. Cu o spatulă flexibilă, pliați o treime din sosul de brânză în albușuri până se omogenizează bine.
Adăugați sosul rămas și pliați ușor până se omogenizează.
Răzuiți aluatul în vasul de suflet pregătit (sau vasele). Dacă este mai mare de 3/4 plin, utilizați un guler de folie (vezi "gloria încoronată" de mai jos). Dacă doriți, desenați un cerc pe suprafața aluatului de suflet cu vârful unui cuțit, la aproximativ 1 inch de jantă, pentru a ajuta la formarea unei coroane atractive în timpul coacerii.
Coaceți souffl mare într-un cuptor cu convecție 350 obișnuit sau 325 până când partea superioară este aurie până la maro intens și fisurile arată destul de uscate, 35 până la 40 de minute.
Coaceți suflete mici într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 375, 20 până la 25 de minute.
Serviți imediat, scoțând porții dintr-un singur suflet cu o lingură mare. Treceți gustul de ceapă de creveți pentru a lingura peste fiecare porție după cum doriți.
Soufflurile arată cel mai impresionant atunci când se ridică dramatic peste marginea vasului. Pentru a crea o coroană frumoasă pe suflet, umpleți vasul cu aproximativ 3/4. Dacă este mai puțin plin, sufletul poate să nu se ridice peste margine. Dacă este mai plin, sufletul se poate revărsa, cu excepția cazului în care înfășurați vasul cu un guler de folie. Iată cum să faci unul.
Tăiați o foaie de folie de 15 inci lățime cu 4 inci mai lungă decât circumferința vasului; pliați longitudinal în treimi. Înveliți Generos o parte a benzii de folie cu unt topit, folosind o perie de patiserie. Înfășurați folia în afara vasului, astfel încât cel puțin 2 inci de folie să se extindă deasupra jantei. Îndoiți capetele benzii de folie cu unt de mai multe ori până când se lipesc de vas.