Salată dublă de dovlecei și fasole

Salată dublă de dovlecei și fasole
Salata dublă de dovlecei și fasole ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 332 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Un amestec de fasole, sare, dovlecei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este super. Încercați Salată de dovlecei de fasole albă și nucă, Salată de dovlecei și fasole neagră fumurie, și Salată de quinoa, fasole neagră și dovleac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tăiați toate dovleceii și dovleceii în treimi, apoi tăiați fiecare treime în bastoane sau bețișoare. Aranjați-le într-o tigaie mare și acoperiți-le bine cu uleiul. Sincer, cel mai bun mod de a face acest lucru este să turnați uleiul și apoi să fumați totul în tigaie cu mâinile. Introduceți tigaia în cuptor și prăjiți dovleceii timp de aproximativ 30 de minute, timp în care bastoanele trebuie fierte și aurii la margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
Suc De FructeSuc De Fructe
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CuptorCuptor
3
În timp ce se întâmplă acest lucru, gătiți fasolea fava (și merită cu adevărat să le scoateți din piele; vezi instrucțiunile pentru minestrone la pagina 2
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole FavaFasole Fava
MinestronăMinestronă
4
și fasolea verde separat în apă clocotită sărată până se înmoaie, apoi scurgeți-le și reîmprospătați-le pe amândouă cufundându-le în apă cu gheață și apoi scurgându-le din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
ApăApă
5
Când bastoanele de dovlecei sunt reci, puneți-le într-un castron cu cele două fasole și îmbrăcați-le cu suc de lămâie; dovleceii ar trebui să fie suficient și, de dorit, uleioși pentru a nu avea nevoie de ploaie suplimentară aici. Tăiați busuiocul și pătrunjelul și adăugați-le în castron, amestecând totul ușor (din nou, doar mâinile este cel mai ușor) pentru a evita zdrobirea bastoanelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
PătrunjelPătrunjel
Suc De FructeSuc De Fructe
BusuiocBusuioc
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Verificați condimentul și adăugați sare și piper după cum este necesar, decantați într-un vas de servire curat și presărați peste orice bucăți de busuioc și pătrunjel se agață de tocător.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CondimenteCondimente
PătrunjelPătrunjel
BusuiocBusuioc
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
7
articol var
8
Type_27_data = {};
9
articol
10
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate78
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista