Souffl de ciocolata cu mousse de ciocolata alba

Chocolate souffl cu mousse de ciocolată albă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 10 porții cu 290 calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sos mocha, unt, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Torturi de ciocolată albă cu sos de zmeură-ciocolată, Tort de ciocolată Brownie cu Mousse de ciocolată albă și banane caramelizate, și Mousse de ciocolată în coji de ciocolată albă și neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Unt de jos și părți de 10 (6 uncii) cupe cremă sau feluri de mâncare souffl, si se presara usor cu zahar. Pune deoparte.
Topiți 3 linguri de unt într-o cratiță grea la foc mic; bateți în făină. Gatiti, amestecand constant, 1 minut. Bătând treptat laptele; gatiti la foc mediu, batand constant, pana se ingroasa si clocoteste.
Bateți în 2/3 cană zahăr și sare.
Adăugați ciocolată și lichior, amestecând până se topește ciocolata.
Bateți gălbenușurile de ou până când sunt groase și palide. Se amestecă treptat aproximativ o pătrime din amestecul de ciocolată în gălbenușuri; se adaugă la amestecul de ciocolată rămas, amestecând constant. Se amestecă extractul de vanilie.
Bateți albușurile la viteză mare cu un mixer electric până se formează vârfuri rigide. Îndoiți în amestec de ciocolată. Lingură în cupe de cremă pregătite.
Așezați cupe într-o tigaie jellyroll de 15 x 10 inci.
Coaceți la 350 timp de 30 până la 35 de minute sau până când blaturile sunt umflate și apar gata. Se inversează pe farfurii individuale de servire și se pipă cu Mousse de ciocolată albă; se servește cu sos Mocha.
Notă: pentru a răci suflantele, inversați în farfurie; acoperiți și răciți. Alb Cholcolate Mousse și sos de Mocha pot fi omise și souffls acoperit cu frișcă.